- Kastje kijken -

Onderzoeksfilm

Een Blikopener onderzoeksfilm geeft op indringende wijze inzicht in de achtergronden of herkomst van maatschappelijke vraagstukken. We zoeken naar wie wil in plaats van naar wie moet, door de leefwereld van de doelgroep van beleid als uitgangspunt te nemen. Een onderzoeksfilm: voor opdrachtgevers die willen weten hoe het zit en de meerwaarde inzien van film als onderzoeks- en analyseinstrument. Het resultaat? Een film die de ogen opent van de kijker en verrassende oplossingen en inzichten oplevert.

De weg terug

Watch on YouTube

Projectfilm

Blikopener maakt met inhoudelijk verstand van zaken films over maatschappelijke projecten met een grote betekenis. De motoren achter deze projecten -maatschappelijke organisaties en gedreven projectleiders- zijn vaak terecht trots op de bereikte resultaten. Projectfilms maken we om de kijker te inspireren, te enthousiasmeren en te overtuigen van de waarde van een project. Het resultaat? Meer draagvlak voor uw project, een uniek en overtuigend beeldverhaal en de waarde van het project door de ogen van uw doelgroep.

Nieuwe toekomst ...

Watch on YouTube

Wakker worden film

Heb je een statement dat gemaakt moet worden, een hartenkreet die de wereld in moet, vind je dat de wereld wakker moet worden? Voor opdrachtgevers met deze drive, maakt Blikopener een korte en pakkende Wakker Worden films. In deze korte producties, met de sfeer van een trailer knalt de boodschap het beeldscherm af! Het resultaat? Een film die de kijker niet onberoerd laat en aanzet tot actie.

Watts Next pop up store

Watch on YouTube