- Vlieg op de muur -

Inhoud en beeld

Voor Blikopener is filmen geen doel op zich, maar een middel om een maatschappelijk doel te bereiken. Welk verhaal moet verteld worden en welk effect moet bereikt worden?

Door onze inhoudelijke kennis van zaken, met name op het gebied van wonen, zorg en welzijn schakelen we snel met onze opdrachtgevers.

En weten we onze opdrachtgevers aangenaam te verrassen omdat we hun inhoudelijke boodschap versterken.

 

Klein houden

Het Blikopenerteam is 'een vlieg op de muur'. Op deze manier ontstaat een beeldverhaal, dat 'de werkelijkheid' zo direct mogelijk weergeeft.

We zijn sensitief voor 'het kleine verhaal' en sporen zwakke signalen op. Datgene dat mensen raakt en verbindt, heeft altijd onze aandacht.


Verschil maken

Blikopener droomt van projecten waarbij we vanaf het begin betrokken zijn. Hierdoor kunnen we het maximale uit de kracht van de verbeelding halen.

Onze producties worden ingezet om het verschil te maken: om subsidiegevers over de streep te trekken, misstanden te agenderen.

Charlotte's ervaring als projectleider, adviseur en onderzoeker zet ze in om het proces tot een goed einde te brengen. Mirja weet als geen ander hoe beeld het woord versterkt!