Blikopener Filmproducties wordt Blikopener Producties

| Design, Travel

Al 20 jaar lang zijn wij Blikopener. Samen vormen we een team waarin we elkaar aanvullen en het beste in elkaar naar boven halen. De camera was lange tijd het belangrijkste middel waarmee we ervaringen creëerden. In de 20 jaar die we onder weg zijn hebben we meer vaardigheden bijgeleerd, die net als film blikken openen.
• Zintuigen strelende gerechten ~ finger likking soulfood
• Hilarisch theater ~
• Pakkende teksten ~
Zonde toch om al die talenten onbenut te laten (dachten wij)?! Ook vonden we mensen op ons pad die onze missie lijken te delen: nieuwe verbindingen creëren vanuit een dieper inzicht waarom de dingen zijn zoals ze zijn.
• Ademsessies en inquieries met Erica Rijnsburger
• Natuurwandelingen met Ben de Boswachter
Dit jaar hebben we besloten een nieuw pad te gaan bewandelen met Blikopener -zonder afscheid te nemen van wat we al zoveel jaren met heel veel plezier samen doen- film maken.
Blikopener filmproducties wordt Blikopener Producties. Voor onze opdrachtgevers maken we een product (film, tekst) of een ervaring (diner, theateravond, retraite) op maat, passend bij het doel, het publiek en het budget die onze opdrachtgever heeft. Meer dan ooit zoeken we samen naar een uitkomst die beantwoord aan onze belofte aan jou: een Blikopener Productie brengt je een stap dichter bij jouw doel.
We zien er nu al naar uit samen lol te maken en de wereld een beetje mooier te maken.
Groetjes van Mirja en Charlotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *